Nu in de winkel: ‘Van stress naar stilte’

Toen ik gisterochtend terugkwam van een hardlooprondje, vond ik een wel heel interessant pakketje bij mijn voordeur. Ik wist wat erin zou moeten zitten, maar zou het echt? Zou het echt … ?

Je ziet het in het filmpje!

Van stress naar stilte

Met gepaste trots stel ik aan je voor: mijn sloffen. En ook: mijn allernieuwste boek!In Nederland ligt hij al een weekje in de winkel, en nu is hij ook bij mij thuis in Ierland gearriveerd: 'Van stress naar stilte'. Wie de moeite neemt om naar het overzeese te komen vliegen/ varen/ zwemmen krijgt van mij een exemplaar cadeau, maar een tripje naar de christelijke boekhandel is vermoedelijk sneller. ;)Bestellen kan ook online:https://www.arkmedia.nl/lianne-post/van-stress-naar-stilte.htmlhttps://www.bol.com/nl/p/10-serie-van-stress-naar-stilte/9200000102508412/.Ik ben benieuwd naar je reactie!(Music credit: https://www.bensound.com)

Geplaatst door Lianne – Teksten en projecten op Dinsdag 16 april 2019

Eerder kondigde ik het al aan, maar nu is hij dus inderdaad gearriveerd: mijn nieuwste boek, Van stress naar stilte. Je vindt hem in de christelijke boekhandel, of online bij o.a. Ark Media en bol.com.

Veel leesplezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *