Projecten

Light in the night

Halloween: een gezellig griezelfeestje, of is er meer aan de hand? Ark Mission ontwikkelde materialen voor scholen en kerken, om een alternatief te bieden voor een feest dat bij kinderen voor een gevoel van angst en onveiligheid kan zorgen.

www.lightinthenight.nl


Bible-Fit

Bible-Fit is een gratis Bijbel-app die uitgaat van gevoelens en gebeurtenissen uit het dagelijks leven van de gebruikers. Bij thema’s van ‘Ik voel me eenzaam’ tot ‘Er is hoop’ kan de gebruiker eenvoudig verzen en verhalen uit de Bijbel lezen. Beschikbaar in Nederlands, Engels, Spaans en Arabisch.

www.bible-fit.nl


BAKboord

Stichting BAKboord Den Haag begeleidt ex-gedetineerden bij het vinden en behouden van een baan. Op die manier kunnen zij werken aan zelfvertrouwen en vertrouwen in de mensen om hen heen, een positief netwerk en een nieuwe toekomst. Vrijwillige coaches maken samen met hun deelnemer een plan om, soms via vrijwilligerswerk, weer aan de slag te kunnen gaan bij een werkgever.

www.stichtingbakboord.nl.


Seekercity/ Note to self

Met het project ‘Note to self’ ondersteunde Stichting Seekercity de studentenpastoraten in Nederland. Seekercity organiseerde o.a. interactieve workshops en activiteiten voor studentenpastores en hielp bij het genereren van interessante content voor studenten op internet.

www.studentenpastoraat-nederland.nl