Publicaties

Hier vind je hoop

Ieder van ons maakt weleens een moeilijke periode in zijn of haar leven mee of ziet het even niet meer zitten. Dit boek biedt korte, bemoedigende gedachten, bijbelteksten en gebeden voor ieder die behoefte heeft aan hoop en perspectief.

Deze uitgave is onderdeel van de Herder-serie.

Uitgeverij Ark Media / Royal Jongbloed
augustus 2019
ISBN 9789033801860


Van stress naar stilte

We rennen vaak van afspraak naar afspraak en proberen zoveel mogelijk te doen in zo min mogelijk tijd. Tegelijk kent elk van ons een verlangen naar innerlijke rust. Deze bijbelstudies helpen je om te begrijpen wat stilte nu werkelijk is. Aan de hand van praktische en creatieve opdrachten ontdek je hoe je, ook in het drukke dagelijkse leven, Gods weldadige rust kunt ervaren.

Uitgeverij Ark Media / Royal Jongbloed
april 2019
ISBN 9789033801761


Bidden in de kring

Negen bijbelstudies over samen bidden, gebaseerd op het eerder verschenen boek van Jos Douma, Zin in bidden. Aspecten die aan de orde komen, zijn de kracht van gebed, voorbede, eenheid en samen luisteren. Deze inspirerende bijbelstudies zijn zeer geschikt voor kringgebruik, maar ook voor zelfstudie.

Uitgeverij Ark Media
2018
ISBN 9789033801631


Ik zie het niet meer zitten

Je leven kan er van een afstandje geweldig uitzien, met genoeg redenen om gelukkig te zijn en van het leven te genieten. Maar toch lukt het niet; je voelt je somber en je worstelt met negatieve gedachten.

Dit boekje is geschreven voor mensen die moeite hebben om een weg uit het dal te vinden.

Uitgegeven door Stichting Ark Mission (2018)