Over mij

‘Dit nooit weer,’ riep ik na afloop van mijn allereerste trailrun. Het kostte me die dag de nodige moeite om mijn voeten te bevrijden uit mijn schoenen; ze waren veranderd in klompjes modder. Ik had me ingeschreven voor wat in mijn ogen een ‘gewoon’ 10 kilometer-evenement was in de buurt van de plek waar ik op dat moment woonde in Noord-Engeland… Maar de route waar ik op werd getrakteerd, was een stuk heuvelachtiger en modderiger dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Dat was in 2015 – het bleek het begin van een geweldig avontuur.

In de jaren die volgden kocht ik trailrunschoenen (die bleek je toch wel nodig te hebben), ontdekte ik dat er mensen zijn die voor hun plezier bergen op en af rennen ongeacht de weersomstandigheden, en begon ik me langzaam maar zeker bij die groep mensen aan te sluiten. Er waren veel beginnersfouten, maar stukje bij beetje begon ik mijn plek te vinden in de wereld van de ultramarathons, op de smalle paadjes, in de modder en in de bergen. Ik geniet van lange trainingsdagen in de Alpen, maar de Ierse heuvels blijven me toch telkens weer roepen. Dat is waar ik mijn passie voor de natuur ontdekte, voor hardlopen, voor bewegen, voor jezelf steeds wat sterker zien worden.

Deze passie deel ik het liefst met anderen – en een van de dingen die ik het liefst doe, is anderen op weg helpen met hun eigen, unieke avontuur. Dat kan betekenen dat je grote doelen hebt en klaar bent om de stap te wagen richting ultramarathons, maar dat kan evengoed inhouden dat je gewoon wilt beginnen met je eerste trailrun; je eerste ervaring in de modder, net zoals ik die had.

Waar jij ook staat en wat je achtergrond ook is, ik help je graag op weg en sta klaar om je te begeleiden in de richting van jouw doelen, hoe groot of klein ook. Kijk op mijn coaching pagina voor meer informatie.

Heb je interesse? Neem gerust alvast contact met me op of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Resultaten
Norn Iron 100 2022 – GBR, 170km (1e dame, 2e overall)

Waterville Trailrunning Festival 2022 – IRL, 130km (1e dame, 2e overall)

Ancient Warriors Trail 2022 – IRL, 107km (18:23:16, FKT)

Dublin Mountain Trailrunning Festival 2021 – IRL, 100km (1e overall)

Kerry Way Ultra 2021 – IRL, 190km (1e dame)

Slí Gaeltacht Mhúscraí 2020 – IRL, 75km (1e dame)

Grizzly 100 2019 – BEL, 100km (3e dame)

Kerry Way Ultra Lite 2019 – IRL, 58km (1e dame)