Frisse start

Verandering doet altijd even pijn. Wij mensen zijn er nu eenmaal op geprogrammeerd om zoveel mogelijk te kiezen voor het vertrouwde. Logisch ook, want als er iets is wat je nodig hebt om een prettig leven te kunnen leiden, dan is het wel veiligheid.

Wie mij al wat langer volgt, weet dat er de afgelopen jaren veel veranderd is voor mij – ten goede, zo kan ik inmiddels wel zeggen. Hoewel het zeker niet altijd de makkelijkste weg is om het vertrouwde achter je te laten, geeft het je tegelijk wel de ruimte die je nodig hebt om iets nieuws te ontdekken. Nieuwe plekken, nieuwe mensen, nieuwe activiteiten, nieuwe ideeën.

In dat alles liep mijn website nog steeds wat achter. Tot nu. In het kader van ‘verandering doet altijd even pijn’ begin ik ook wat bloggen betreft met een schone lei. Het oude is weg – en hoewel de aanblik van zo’n lege pagina even zeer doet, geeft het tegelijk oneindig veel mogelijkheden. Het is tijd voor iets nieuws.

In dit geval betekent dat:

  • Nieuwe onderwerpen. Ik kon mijn passie voor (/obsessie met…) hardlopen al niet echt meer verborgen houden in mijn blogs, en vanaf nu zal hardlopen juist de belangrijkste focus zijn van mijn blogs en van mijn website als geheel. Want:
  • Nieuwe werkzaamheden. Hoewel ik blijf samenwerken met de uitgeverijen waar ik al voor schreef/redigeerde, zal ik binnenkort ook beginnen met online hardloopcoaching. Op dit moment ben ik hier nog hard voor aan het studeren en ik ben mijn plannen nog verder aan het uitwerken, maar dit komt er binnenkort zeker aan – voor zowel beginners als ervaren lopers en alles ertussenin. Neem bij interesse alvast even contact met me op of schrijf je in voor de nieuwsbrief (zie homepage)!
  • Nieuwe taal. Het voordeel van een schone lei is dat ik ook een goed startpunt heb om vanaf nu alle content zowel in het Nederlands als in het Engels aan te bieden – zo hoop ik lezers aan beide kanten van de vijver te kunnen bereiken en blij te kunnen maken.

Het voelt goed om mijn website weer nieuw leven in te blazen, na meer dan een jaar radiostilte. Ik miste een eigen platform, een plek waar ik eigenwijs mijn gang kan gaan. De nu nog kale blogpagina gaat zich de komende tijd hopelijk weer meer en meer vullen met nieuwe verhalen. Een frisse start. Ik heb er zin in!

One thought on “Frisse start

  1. Goed dat je weer begonnen bent/verder gaat met je website! Ik wens je heel veel succes ❤️
    En ik ga weer genieten van je blogs.
    Veel liefs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *